Can tensor calculus be learned online through video lectures? Are there any websites that offer this service?

 Yes, tensor calculus can be learned online through video lectures. There are several reputable websites and platforms that offer free or paid courses on tensor calculus, often accompanied by video lectures, written material, and exercises. Here are some good options for learning tensor calculus online: ### 1. **YouTube**    - Many professors and educators post free video lectures on YouTube covering tensor calculus. These can range from beginner-level introductions to more advanced topics.    - **Search terms** like "tensor calculus lecture" or "Introduction to tensor calculus" will yield many results. ### 2. **MIT OpenCourseWare (OCW)**    - MIT offers free access to a variety of lecture courses, including those that cover tensor calculus as part of higher-level physics and mathematics courses.    - **Course Example**: "General Relativity" and "Classical Mechanics" (both of which involve tensor calculus).    - Website: [MIT OpenCo...

GOTRANSCRIPT ANSWERS 2022

                     GOTRANSCRIPT ANSWERS



👇👇👇👇


 1) What is considered as a filler word in Full Verbatim?

       

    Answer: Kind of, Um


2) A customer dictates instruction on how to transcribe audio.Do you have to transcribe theinstruction word for word?

  

   Answer: Instruction for spoken directions (new paragraph, comma, comma period) should               only be followed unless a client specifies otherwise.


3) If the audio has no sound

   Answer: Think 1ike a client. If audio isn't playing for technical reasons, report this file                          and DONT'T SUBMIT.


4) FV Stutter: Why is this

     Answer: m-m-moist


5) If there is a word that You cannot hear due to heavy background noise, what do you have to do?


   Answer: Mark it as [inaudible 00:00:00] with the correct time
                  according to the audio.



6) If a speaker spells the word, how wil1 it look in the transcription?


   Answer: My name is Gintare. G-I-N-T-A-R-E.



7) What should you do with curse words?
 
   
    Answer: Transcribe it word for word.



8) What do you have to do   when a person agrees on something        by  saying, Yep" or Ok"? Clean Verbatim

    Answer: Yep", "Aha","Mm-hmn mist be written as Yes be written as Okay" 

.
9)  How should you transcribe hours?


     Answer: 2:00 PM, 11:45 AM, six o'clock, eleven o'clock

10) Which of the following, slang words or spoken contractions, should be transcribed in a Clean Verbatim file the way it is said?


      Answer: Spoken contradiction



11) Which of the following, slang words or spoken contractions, should be transcribed in a          clean Verbatim file the way it is said?


      Answer: Spoken contradiction


12) What is the proper format of a speaker label (Speaker)?
       Answer: Speaker:


13) It is a prob1lem that needs to be dealt

      Answer: with


14) Why should you always transcribe files on your own??


     Answer: Using AI is a breach of GT'S advertisement for 100% Human-generated                                transcription services. Besides, AI Won't he you with the real work either due                         toits quality or variety accents yu wilI come across.


15) Which sentence is punctuated correctly?

      Answer: In the first placemodern communicators have made iit
                    possible for many people to Work from home.


16) If there is a sound of laughter made not by the speaker but other people,, should, if at            all, it be included in the transcription? Full Verbatim.


     Answer: It should always be written on aseparate line and in
                    format of [1laughterl.



17) What are the types of timestamping?

     Answer- Every 2 minutes
                   Change of a speaker



18) How to note a significant pause in the speech?
     
      Answer- A pause is significant only if it is no shorter thar seconds. It is marked as [pause 00:00:00] with the correct timestamp.


19) Sounds made by the person speaking are always:


      Answer: On the same line and in the present tense


20) If there is a sentence, Last month, I went to Warsaw, the
capital of Poland' but a speaker pronounces it as Varshav, ho
will you transcribe the name of the capital?

  Answer: Warsaw



21) Files are transcribed in:

      Answer- American English unless a client states otherwise.



22) The correct form (s) of affirmation for Full Verbatim is (are)


      Answer- Mm-hmm,Mm h-huh


23) I have____and___


       Answer-  $1, £10


24) You should write numbers as numerals for:


      Answer- age , 
              Years and eras,
              Mathematical equations and formulas
              Money
             Measurement



25) Which form is the correct one when showing affirmation? Full Verbatiim
         
       
      Answer- Mm-hmm, Mm



26) What is the correct answer to 12+5*4-8-% =?"


      Answer- 12



27) The correct form of timestamping is:

       Answer- [00:00 :00]



28)What are the basic rules to apply while transcribing an audio file? Clean Verbatim


       Answer :The beginning of every sentence should be capitalized.Longer speeches should be separated into Smaller paragraphs. Paragraphs shouldn't be longer than 500
symbols,



29) Please read the guidelines before filling application form.

      Answer-   out the, 
                      in the


30) Which sentence is written and capitalized correctly? Clean Verbatim.
        Answer- It has got to be called incumbent.


31) Vilnius has around 723,000 permanent inhabitants.

      Answer- the capital of Lithuania,


32) The girl is in her late

      Answer- 20s


33) If there is an 'et cetera' in the audio, what should you do?


      Answer- Transcribe 'et cetera' as a part of the audio.

34) I adore you and _____ smile.


      Answer- your



35) The correct form (s) of affirmation for Ful1 Verbatim is (are)

      Answer- Mm-hmm, Mm, uh-huh.


36) How should significant sound events be noted in Clean Verbatim?

      Answer [laughter]

37) If a speaker made a grammatical error in the sentence I saw
      one children", how would you transcribe it?

      Answer- I saw one children.


38) Which forms are NOT appropriate to use for affirmations 1n Full Verbatim?

      Answer= Aha, Uh-uhh, Mm



39) What are the basic rules a worker should follow while transcribing the audioo?
      

     Answer- You should never use exclamation marks When quoting, the first Word of a complete sentence should be capitalized.The beginning of every sentence should be
capitalized.



40) If there is a comment next to the audio file saying, "Please use the embedded time" or          burned-in time", what do you have to do?


Answer : Putting the correct iorm of timestamping is an essential part of a transcriber's                         job. Please download a file and follow the time on the screenin order to Conrectly                  put the burned-in timestamps .



41)  What is the rule about   ''  ()  ''  in GT guidelines?

     Answer- "() " should never be used fo the timestamps. For instance [ 00: 00 :  00]  is                        correct  form of time-stamping .




42) If you do not transcribe audio according to GoTranscript's guidelines, what will happen?


      Answer- You might be removed from the team. 
                     You might get a Low rating.


43) If a speaker had made a grammattical mistake, how would a worker have to transcribe          it (for instance, I has a puppy. ")?


     Answer- Do not correct grammatical errors made by the speaker. "I has a puppy.


44) She said ____

     Answer-  ,'' Iam 27."


45) I have  __ and __


     Answer-$1, £10 




46) Which sentence is correctly capitalized and punctuated?


   Answer- Yes, Ana. You can do this.



Comments

  1. Really the way you write the article is so impressive i definetly read other posts on your Blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

GoTranscript Audio Test

Accenture is hiring PROCURE TO PAY OPERATIONS NEW ASSOCIATE