Yes, tensor calculus can be learned online through video lectures. There are several reputable websites and platforms that offer free or paid courses on tensor calculus, often accompanied by video lectures, written material, and exercises. Here are some good options for learning tensor calculus online: ### 1. **YouTube** - Many professors and educators post free video lectures on YouTube covering tensor calculus. These can range from beginner-level introductions to more advanced topics. - **Search terms** like "tensor calculus lecture" or "Introduction to tensor calculus" will yield many results. ### 2. **MIT OpenCourseWare (OCW)** - MIT offers free access to a variety of lecture courses, including those that cover tensor calculus as part of higher-level physics and mathematics courses. - **Course Example**: "General Relativity" and "Classical Mechanics" (both of which involve tensor calculus). - Website: [MIT OpenCo...
GOTRANSCRIPT ANSWERS 2022
- Get link
- X
- Other Apps
GOTRANSCRIPT ANSWERS
👇👇👇👇
1) What is considered as a filler word in Full Verbatim?
Answer: Kind of, Um
2) A customer dictates instruction on how to transcribe audio.Do you have to transcribe theinstruction word for word?
Answer: Instruction for spoken directions (new paragraph, comma, comma period) should only be followed unless a client specifies otherwise.
3) If the audio has no sound
Answer: Think 1ike a client. If audio isn't playing for technical reasons, report this file and DONT'T SUBMIT.
4) FV Stutter: Why is this
Answer: m-m-moist
5) If there is a word that You cannot hear due to heavy background noise, what do you have to do?
Answer: Mark it as [inaudible 00:00:00] with the correct time
according to the audio.
6) If a speaker spells the word, how wil1 it look in the transcription?
Answer: My name is Gintare. G-I-N-T-A-R-E.
7) What should you do with curse words?
Answer: Transcribe it word for word.
8) What do you have to do when a person agrees on something by saying, Yep" or Ok"? Clean Verbatim
Answer: Yep", "Aha","Mm-hmn mist be written as Yes be written as Okay"
.
9) How should you transcribe hours?
Answer: 2:00 PM, 11:45 AM, six o'clock, eleven o'clock
10) Which of the following, slang words or spoken contractions, should be transcribed in a Clean Verbatim file the way it is said?
Answer: Spoken contradiction
11) Which of the following, slang words or spoken contractions, should be transcribed in a clean Verbatim file the way it is said?
Answer: Spoken contradiction
12) What is the proper format of a speaker label (Speaker)?
Answer: Speaker:
13) It is a prob1lem that needs to be dealt
Answer: with
14) Why should you always transcribe files on your own??
Answer: Using AI is a breach of GT'S advertisement for 100% Human-generated transcription services. Besides, AI Won't he you with the real work either due toits quality or variety accents yu wilI come across.
15) Which sentence is punctuated correctly?
Answer: In the first placemodern communicators have made iit
possible for many people to Work from home.
16) If there is a sound of laughter made not by the speaker but other people,, should, if at all, it be included in the transcription? Full Verbatim.
Answer: It should always be written on aseparate line and in
format of [1laughterl.
17) What are the types of timestamping?
Answer- Every 2 minutes
Change of a speaker
18) How to note a significant pause in the speech?
Answer- A pause is significant only if it is no shorter thar seconds. It is marked as [pause 00:00:00] with the correct timestamp.
19) Sounds made by the person speaking are always:
Answer: On the same line and in the present tense
20) If there is a sentence, Last month, I went to Warsaw, the
capital of Poland' but a speaker pronounces it as Varshav, ho
will you transcribe the name of the capital?
Answer: Warsaw
21) Files are transcribed in:
Answer- American English unless a client states otherwise.
22) The correct form (s) of affirmation for Full Verbatim is (are)
Answer- Mm-hmm,Mm h-huh
23) I have____and___
Answer- $1, £10
24) You should write numbers as numerals for:
Answer- age ,
Years and eras,
Mathematical equations and formulas
Money
Measurement
25) Which form is the correct one when showing affirmation? Full Verbatiim
Answer- Mm-hmm, Mm
26) What is the correct answer to 12+5*4-8-% =?"
Answer- 12
27) The correct form of timestamping is:
Answer- [00:00 :00]
28)What are the basic rules to apply while transcribing an audio file? Clean Verbatim
Answer :The beginning of every sentence should be capitalized.Longer speeches should be separated into Smaller paragraphs. Paragraphs shouldn't be longer than 500
symbols,
29) Please read the guidelines before filling application form.
Answer- out the,
in the
30) Which sentence is written and capitalized correctly? Clean Verbatim.
Answer- It has got to be called incumbent.
31) Vilnius has around 723,000 permanent inhabitants.
Answer- the capital of Lithuania,
32) The girl is in her late
Answer- 20s
33) If there is an 'et cetera' in the audio, what should you do?
Answer- Transcribe 'et cetera' as a part of the audio.
34) I adore you and _____ smile.
Answer- your
35) The correct form (s) of affirmation for Ful1 Verbatim is (are)
Answer- Mm-hmm, Mm, uh-huh.
36) How should significant sound events be noted in Clean Verbatim?
Answer [laughter]
37) If a speaker made a grammatical error in the sentence I saw
one children", how would you transcribe it?
Answer- I saw one children.
38) Which forms are NOT appropriate to use for affirmations 1n Full Verbatim?
Answer= Aha, Uh-uhh, Mm
39) What are the basic rules a worker should follow while transcribing the audioo?
Answer- You should never use exclamation marks When quoting, the first Word of a complete sentence should be capitalized.The beginning of every sentence should be
capitalized.
40) If there is a comment next to the audio file saying, "Please use the embedded time" or burned-in time", what do you have to do?
Answer : Putting the correct iorm of timestamping is an essential part of a transcriber's job. Please download a file and follow the time on the screenin order to Conrectly put the burned-in timestamps .
41) What is the rule about '' () '' in GT guidelines?
Answer- "() " should never be used fo the timestamps. For instance [ 00: 00 : 00] is correct form of time-stamping .
42) If you do not transcribe audio according to GoTranscript's guidelines, what will happen?
Answer- You might be removed from the team.
You might get a Low rating.
43) If a speaker had made a grammattical mistake, how would a worker have to transcribe it (for instance, I has a puppy. ")?
Answer- Do not correct grammatical errors made by the speaker. "I has a puppy.
44) She said ____
Answer- ,'' Iam 27."
45) I have __ and __
Answer-$1, £10
46) Which sentence is correctly capitalized and punctuated?
Answer- Yes, Ana. You can do this.
- Get link
- X
- Other Apps
Comments
Popular posts from this blog
What's the Difference Between Private Equity and Venture Capital?
What's the Difference Between Private Equity and Venture Capital? 1) Venture Capital is a type of Private Equity specifcally created to focus on Smaller,New companies 1 2) Venture Capital and Private Equity have no difference 3) Private Equity only deals with Buyouts 4) Venture capital and Private Equity are two completely different branch of Finance
GoTranscript Audio Test
GoTranscript Audio Test Speaker : 1 This audio is used for the transcriber test at GoTranscript. Speaker :2 There's a niche in my wall where I like to display my most precious possession, a leather bound copy of the GoTranscript guidelines. It's a good example of its kind the rules and regulations pertaining to transcription all protected beneath the GoTranscript GAMP. Speaking of which, I really need to get my Brawley out as we're having a delusion this morning here in sunny Southern California. At least four inches of rain have already hit the ground running mainly into the nearby wash, and it's pretty chilly to boot. Maybe I should get out my wellies as well. If Matthew chapter 545 Is correct, the rain falls on the just as well as the unjust so I have no excuse. Anyway, there's no ch...
Accenture is hiring PROCURE TO PAY OPERATIONS NEW ASSOCIATE
PROCURE TO PAY OPERATIONS NEW ASSOCIATE Job Description Skill required:Procure to Pay - Invoice Processing Designation:New Associate Qualifications:BCom Years of Experience:0 to 1 years Job Link: You will be aligned with our Finance Operations vertical and will be helping us in determining financial outcomes by collecting operational data/reports, whilst conducting analysis and reconciling transactions. boosting vendor compliance, cutting savings erosion, improving discount capture using preferred suppliers, and in confirming pricing and terms prior to payment. Responsible for accounting of goods and services, through requisitioning, purchasing and receiving. Also look after order sequence of procurement and financial process end to end. The Accounts Payable Processing team focuses on designing, implementing, managing and supporting accounts payable activities by applying the relevant processes, policies and applications. The team is respo...
Really the way you write the article is so impressive i definetly read other posts on your Blog
ReplyDelete