Can tensor calculus be learned online through video lectures? Are there any websites that offer this service?

 Yes, tensor calculus can be learned online through video lectures. There are several reputable websites and platforms that offer free or paid courses on tensor calculus, often accompanied by video lectures, written material, and exercises. Here are some good options for learning tensor calculus online: ### 1. **YouTube**    - Many professors and educators post free video lectures on YouTube covering tensor calculus. These can range from beginner-level introductions to more advanced topics.    - **Search terms** like "tensor calculus lecture" or "Introduction to tensor calculus" will yield many results. ### 2. **MIT OpenCourseWare (OCW)**    - MIT offers free access to a variety of lecture courses, including those that cover tensor calculus as part of higher-level physics and mathematics courses.    - **Course Example**: "General Relativity" and "Classical Mechanics" (both of which involve tensor calculus).    - Website: [MIT OpenCo...

GoTranscript Audio Test Answers 19 November, 2021 #gotrascibetest #gotranscribemcqtest #how to pass gotranscibetest

 

GoTranscript Audio Test Answers 19

November, 2021


Each question can have one or more correct answ



1.1) Files are transcribed in:


     Ans. American English unless  a client states otherwise.


2.I ___ to the gym last night.

     Ans. Went



3.If there is a word that you cannot hear due to heavy background noise, what do you have to do?

     Ans. Mark  it as with the correct time  according to to the audio




4.  If you do not transcribe audio according to GoTranscript’s guidelines, what will happen?

      Ans. You might be  remove from the team.
              You might get a  low rating




5. How should you address direct quotations?


    Ans. He said, " I am from Pakistan."


6.My eyes ___ blue.

     Ans. Are


7.What are the types of timestamping?

     Ans. Every 2 minutes
             Change of a speaker


8.The correct form(s) of affirmation for Full Verbatim is (are):
   

Ans.     Mm-hmm, Mm, uh-huh.


9.I ___ a freelancer.



   Ans. am


10.How should you transcribe numbers?

     Ans. one, nine, 10, 100, However ,  exception can be applied to improve readability ( money, years, measurement, percentage )
 

Comments

Popular posts from this blog

GoTranscript Audio Test

Accenture is hiring PROCURE TO PAY OPERATIONS NEW ASSOCIATE